Упаковка: 1 l
Источник: Türkiyə
Активный ингредиент: Bor: %1 Demir(Tamamı EDTA şelatlıdır): %4 Mangan(Tamamı EDTA şelatlıdır): %2 Molibden: %0,1 Çinko (Tamamı EDTA şelatlıdır): %3 EDTA Şelatının Stabil Olduğu Ph Aralığı (Fe, Mn, Zn): 1,5-4,5
|
Bitkilər |
Tətbiq zamanı (yarpaqdan) (100 lt su) |
Tətbiq zamanı |
|---|---|---|
|
Sənaye bitkiləri (pambıq, şəkər çuğunduru, günəbaxan və s.) |
Birinci tətbiq 4-6 yarpaq dövründə (150 - 200 cc) |
1-ci tətbiq ilk sulama (0,5 lt / da) |
|
İkinci tətbiq 1-ci tətbiqdən sonra 15 gün arayla 3 dəfə tətbiq edilir. (150 - 200 cc) |
2-ci tətbiq 2-ci sulamada (1 lt / da) |
|
|
Taxıl bitkiləri (Çəltik, buğda, arpa, qarğıdalı və s.) |
Birinci tətbiq qarğıdalı 4-6 yarpaq dövründə, sahə bitkilərində qardaşlaşma dövründə (100 - 200 cc) İkinci tətbiq çiçəklənmə dövründən 10 gün əvvəl (100 - 200 cc) Üçüncü tətbiq çiçəklənmədən sonra (100 - 200 cc) |
Vegetasiya dövründə çiləmə ( 1 - 2 dəfə) |
|
Banan və çiyələk |
Çiçəklənmədən əvvəl 10 gün arayla 3 tətbiq edilir. (200 - 250 cc) |
1-ci tətbiq ilk sulama (0,5 lt / da) |
|
2-ci tətbiq 2-ci tətbiq (1 lt / da) |
||
|
Çöl tərəvəzləri (Bibər, pomidor, kartof, badımcan) |
Birinci tətbiq çiçəklənmənin başlanğıcında, digər tətbiqlər 10 gün arayla 3-4 dəfə tətbiq edilir. (150 - 200 cc) |
|
|
Istixana tərəvəzləri (Bibər, pomidor, kartof, badımcan) |
Birinci tətbiq çiçəklənmənin başlanğıcında, digər tətbiqlər həftəlik dövrlərlə 4-5 dəfə tətbiq edilir. (200 - 250 cc) |
|
|
Sonrakı tətbiqlər 1 l dozunda 15 günlük dövrlərlə edilir. |
||
|
Bütün Meyvə Ağacları (Albalı, ərik, alma, armud, şaftalı, zeytun və s.) |
Birinci tətbiq çiçəklənmə dövründə (100 - 200 cc) İkinci tətbiq meyvə tutumunda (100 - 200 cc) Üçüncü tətbiq 10-15 gün sonra (100 - 200 cc) |
|
|
Sitrus, nar |
Birinci tətbiq çiçəklənmə dövründə (100 - 200 cc) |
|
|
İkinci tətbiq meyvə tutumunda (100 - 200 cc) |
2-ci tətbiq 15 gün sonra |
|
|
Üçüncü tətbiq 10-15 gün sonra (100 - 200 cc) |
(0,5 - 1 lt / da) |