Упаковка: 1 l və 5 l
Источник: Türkiyə
Активный ингредиент: Organik Madde: %18 Toplam Azot: %5 Organik Azot: %1,5 Üre Azot: %3,5 Toplam Fosforpenta Oksit: %9,5 Bor: %0,17 Mangan: %0,5 Çinko: %2,5 Serbest Aminoasit: %8,5
ZƏMANƏT VERILƏN TƏRKIB % W / W
Üzvi Maddələr 16
Ümumi Azot (N) 4.5
Üzvi Azot 1.5
Karbamid Azotu (NH2-N) 3
Ümumi Fosfor Penta Oksidi (P205) 9
Suda həll olunan Kalium Oksidi (K2O) 5
Maksimum Xlor (Cl) 4
Suda həll olunan Maqnezium Oksidi (MgO) 2
Suda həll olunan Bor (B) 0,15
Suda həll olunan Manqan (Mn) 0,4
Suda həll olunan Sink (Zn) 0,2
Sərbəst amin turşuları 8
pH diapazonu 2-4
|
Bitkilər |
Istifadə dozaları |
Tətbiq müddəti |
|---|---|---|
|
Sitrus meyvələri, alma, armud, heyva, banan |
200-300 qr /100 litr su |
Çiçəkləmə dövründə 1-2 tətbiq |
|
Albalı, şaftalı, ərik, gavalı, nektarin, badam, zeytun, nar, püstə |
200-300 qr /100 litr su |
Çiçəklənmədən və meyvədən əvvəl 1-2 tətbiq |
|
Bağ, sitrus bitkiləri |
200-350 qr /dekar |
Çiçəklənmədən əvvəl, salxımın bağlanması, 3 tətbiq, o cümlədən meyvələrin bərkimə müddəti |
|
Bibər, badımcan, xiyar, pomidor, balqabaq və s. |
250 qr /100 litr su |
Çiçəkləmənin başlanğıcından ortasına qədər Maksimum 100 L/da su sərf edilərək tətbiq edilir |
|
Bağ bitkiləri, çiyələklər, kəsilmiş çiçəklər və s. |
200-300 qr /dekar |
Çiçəklənmənin əvvəlində və ya məhsulun böyüməsi zamanı Bütün (vegetasiya) dövründə tətbiq olunur |
|
Pambıq |
200-300 qr /dekar |
Alt təbəqələrdə çiçəkləmə başlayanda tətbiq olunur |
|
Kartof |
200-300 qr /dekar |
Çiçəkləmə başlamazdan əvvəl tətbiq olunur |
|
Buğda, arpa, noxud, mərci, yaşıl lobya, balqabaq |
200-350 qr /dekar |
Çiçəkləmə dövrü və ya çiçəklənmədən əvvəl |
|
Qarğıdalı, günəbaxan, çuğundur, soya |
200-350 qr /dekar |
5-6 yarpaqda - çiçəklənmədən əvvəl |