|
Bitkilər |
Tətbiq miqdarı (yarpaqdan tətbiq) |
|---|---|
|
Pomidor, bibər, badımcan, xiyar, yemiş, qaqrpız, balqabaq, tütün, çay, kahı, ispanaq, kələm, cəfəri, gül kələmi, kartof, kök, soğan, sarımsaq və şəkər çuğunduru |
100 litr suya 150-200 cc |
|
Sitrus meyvələri (portağal, limon, mandarin, qreypfrut, alma, armud, ərik, şaftalı, gavalı, albalı, heyva, banan və nar, kəsilmiş çiçəklər, bağ və çiyələk, zeytun, əsl püstə, badam, fındıq |
100 litr suya 200-250 cc |
|
Pambıq, soya, yer fıstığı, qarğıdalı, mərcimək, günəbaxan, noxud, əkin noxudu, lobya, buğda, arpa, çəltik və yulaf |
100 litr suya 200-200 cc |